Briga o noktima i u zimskim danima

Tokom zime nokti postaju slabi, lomljivi i skloni listanju, što je zapravo direktna posledica vremenskih prilika. Zdravi nokti sadrže oko 18% vode u proseku, što je balans koji se znatno poremeti tokom zime usled niskih temperatura, pogotovo ako ne nosite rukavice, ali i naglih temperaturnih promena prilikom ulaska i izlaska iz zagrejanih prostorija.


Manikir i pedikir osim negovanja, oblikovanja i izlivanja noktiju uz lakiranje, podrazumeva i kompletno negovanje kože šaka, stopla, prstiju i noktiju na rukama i nogama. U ove usluge spadaju masaža šaka i stopala, odstranjivanje tvrde i suve kože, uklanjanje zanoktica i žuljeva, uređivanje, oblikovanje, izlivanje noktiju, kao i lakiranje i ukrašavanje noktiju po želji klijenata.


Iako se na prvi pogled čini jednostavnim poslom, veoma je važno odabrati prave stručnjake i pouzdan salon koji najviše pažnje obraća na higijenu i sterilizaciju pribora, kao i na kvalitet kozmetičkih sredstava poput masti, krema, lakova koji će se upotrebljavati u određenim tretmanima. Profesionalci će vam dati i preporuke i savete za dalju negu i očuvanje kože i noktiju, kako bi bili lepi i negovani. Za sva pitanja pitanja, kozmetički salon Beauty Boom vam stoji na raspolaganju.

 

Kako biti uvek u trendu?


Lepo oblikovani i uredni nokti koji imaju francuski manikir ili su nalakirani određenom bojom i ukrašeni po želji nikad ne izlaze iz mode. Gel lak za nokte predstavlja jedan od najpopularnijih manikir i pedikir tretmana. Ono što naš salon izdvaja jeste da za estetski pedikir i manikir i negovanje koristimo isključivo sredstva vrhunskog kvaliteta, među kojima su i OPI lakovi.

 

Estetski pedikir i manikir OPI lakovima


OPI lakovi predstavlju simbol kvaliteta i savršenstva kada je u pitanju izgled vaših noktiju. Uz pomoć ovih lakova, vaši nokti će izgledati savršeno u svakom momentu. OPI lakovi predstavljaju američki brend koji je na tržištu od 1981. godine. Ovaj gel lak za nokte ima veliku paletu najrazličitijih boja koje pružaju vrhunski kvalitet i postojanost boje do dve nedelje bez ogrebotina, ljušćenja i abrazije.

 

Oblikovanje i izlivanje noktiju


Kada je u pitanju oblikovanje i izlivanje noktiju, postoji nekoliko tehnika među kojima je i izlivanje noktiju gelom, koji je jedan od najzastupljenijih metoda za povećanje nokatne ploče. Gel lak koji se koristi za produžava nokat izlivajući se na šablonu do željene dužine, imitirajući vaš prirodni nokat. Osim za produžavanje nokatne ploče, gel lak se koristi i za ojačavanje prirodnih noktiju, francuski manikir, ukrašavanje, kao i prilikom nadogradnje noktiju tipsama, a potrebno je sušti ga pomoću UV lampe.


Francuski manikir je najpopularniji estetski pedikir i manikir. Predstavlja sinonim za eleganciju i stil. Francuski manikir znači nokat podeljen na dva dela, tačnije dve boje, koje kod klasične verzije podrazumeva uglavnom korišćenje bele i roze boje. Međutim sve češće se pojavljuju razne inovativne ideje, pa se osim kombinovanja boja, koriste i šare, koje će vašim noktima dati vaš lični pečat, kako biste ih u potpunosti prilagodili svom stilu.

 

Koju tehniku odabrati?


Kada odlučujete koju tehniku da odaberete za izlivanje noktiju, vodite se time da ona odgovara prethodnom stanju vaših noktiju, kao i vašem načinu života.


Gel lak za nokte pruža vam fantastičan intezitet boje uz produženo trajanje, precizno nanošenje, brzo sušenje i lako uklanjanje bez turpijanja. Daje podjednake rezultate i na prirodnim i na izlivenim noktima, a u zavisnosti od tehnike nanošenja, kvaliteta vaših noktiju, njihovog prirodnog rasta i životnih aktivnosti, gel lak može da potraje 3-4 nedelje.


Beauty Boom salon je tu da vam pruži vrhunski manikir i pedikir tretman. Neka vaša koža bude nežna i meka i tokom zime, a nokti neka zablistaju novim sjajem. Radno vreme, telefon i adresu salona možete pronaći na našoj kontakt stranici


S nestrpljenjem vas očekujemo!

Povezane blog vesti