Kako do idealnih obrva?

Koliko ste puta menjale oblik obrva? Je l’ ste primetile kako sa svakom promenom oblika ili debljine lice deluje drugačije? Ne postoji bez razloga bezbroj tekstova na internetu u kojima piše kako obrve treba da izgledaju uz koji oblik lica. Ostavimo skromnost na stranu, činjenica je da se Srpkinje ističu lepotom. Kad nam je to već dato, zašto da ružimo sebe? Treba od svog izgleda da izvučemo maksimum. Treba da pokažemo svu našu lepotu, posebno ono što se prvo primeti, a to je svakako lice. Pravilan oblik obrva i prava debljina su dovoljni da vaše lice potpuno zablista, da izgledate baš onako kako ste htele.


Nije tajna i da sve veći broj muškaraca rado oblikuje obrve. I oni su primetili prednosti pravilno oblikovanim obrva.
Znate za različite trendove prilikom oblikovanja obrva, ali se svi oni tako brzo menjaju i potpuno su različiti da je pitanje koji trend će nam kako stajati.


Verovatno ste već čule za mikroblejding, ali da li znate šta on predstavlja? O samoj tehnici, ali i izboru pravog salona se informišite u nastavku teksta.


Kada želite da uradite japanske obrve, cena je sigurno jedan od faktora koji igraju važnu ulogu. Za sve vas smo spremili popust, kako bismo rasteretili vaš budžet.


Mikroblejding (Microblading) obrva


Sretale ste osobe koje imaju istetovirane obrve i znate kako se primećuje da nisu prirodne, vidi se da je reč o tetovaži. Japanska metoda iscrtavanja obrva, ili mikroblejding se javlja kao rešenje tog problema. Popularnost je stekao, zato što zahvaljujući njemu obrve deluju punije, gušće, ali i zadržavaju prirodan oblik. Radi se uz pomoć specijalnih, malih oštrica – nožića kojima se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva. Pigmenti koji se koriste prilikom iscrtavanja su mineralne boje i postoje u svim nijansama pepeljaste i braon, koje su hipoalergene i u potpunosti bezbedne.


Ovom metodom iscrtavanja vrši se popunjavanje prirodnih obrva, odnosno uklanjanje nedostataka kao što su nedovoljna gustina i veličina, asimetrija i druge nepravilnosti.

 

Iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva


Pre donošenja konačne odluke o podvrgavanju mikroblejding tehnici trebalo bi da se dobro informišete koja su to iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva. Jednako je važno iskustvo osoba koje su već radile, ali i stručnost salona u koji planirate da odete.


Na internetu je postavljena priča devojke iz Australije koja je posle japanskog iscrtavanja obrva bila užasnuta. Njene obrve su izgledale ovako:

 


Izvor: zena.blic.rs


Ovo svakako nije rezultat koji očekujete, zar ne? Zato je vrlo važno pravilno odabrati salon. Naše šesnaestogodišnje radno iskustvo kao i mnogobrojni zadovoljni korisnici potrvrđuju našu vrednost. Posle našeg tretmana vaše obrve će izgedati ovako:

 

 

 

 

Rešenja za nezadovoljne klijente

 

Ukoliko ste se ranije podvrgli tetoviranju obrva ili ste imali negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, specijalizovani salon za mikroblejding obrva Beauty Boom ima rešenje za vas. Uklanjanje tetovaže sa obrva radimo uz pomoć lasera, čime ne ostaju bilo kakvi vidljivi tragovi prethodnog loše urađenog tretmana. Zatim se na tom mestu pažljivo radi korekcija japanskim iscrtavanjem. Mikroblejding obrva, na mestu gde je urađeno uklanjanje tetovaže, obezbediće vam potpuno prirodan izgled i vratiti samopouzdanje!


Za sve vas koji imate negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva ili ste nezadovoljni odrađenom tetovažom obrva obezbedili smo 60% popusta na skidanje trajne šminke. Rešite se loše iscrtanih obrva i dobijte lepše japanske obrve. Cena u ukupnom iznosu (skidanje + mikroblejding) će biti jeftinija.


Zato požurite, zakažite termin što pre i ponosno prošetajte i pohvalite se novim izgledom. Kliknite ovde kako biste došli do kontakt informacija.