Profesionalna šminka za sve važne događaje

Želja svake žene je da izgleda lepo u svakoj prilici. Ovo je naročito važno kada su svečani događaji u pitanju. Danas postoji profesionalna sminka koja omogućava damama da izgledaju besprekorno u posebnim ili čak svakodnevnim prilikama.

 

Profesionalna sminka – prednosti


Profesionalna sminka je postala savremeni trend u svetu i kod nas. Ono što je prednost ovog načina ulepšavanja jeste njena postojanost i besprekoran izgled. Razlika između obične i profesionalne šminke jeste što profesionalna sminka celokupni izgled podiže na jedan viši nivo. Profesionalno sminkanje omogućava da se postigne ujednačen i besprekoran izgled kože. Ova šminka je nešto jača i stoga omogućava prekrivanje različitih kožnih problema i ten ostavlja porculanski čistim i blistavim. U zavisnosti od želja klijenata profesionalna sminka može da „vuče“ na više prirodan tzv. no makeup makeup, do srednje ili blago naglašenog look-a. Takođe, mogućnosti kombinovanja boja i usklađivanja make up – a sa celokupnim izgledom su beskonačne.

 

Profesionalno sminkanje – spas za savremene žene


Prva stvar koju gotovo svaka žena pomisli kada se sprema da ide na neku svečanost jeste šta će da obuče. Druga stvar koja joj pada na pamet jeste šta sa šminkom i frizurom. I dok odabir odevne kombinacije može da bude prava mala drama, šminkanje i sređivanje frizure, na svu sreću, više nisu. Profesionalno sminkanje je poslednjih nekoliko godina postalo izuzetno popularno, ali i pristupačno. Naši šminkeri su izuzetno profesionalni i stručni, a konstantno se obučavaju i prolaze obuke za šminkanje, te prate savremene trendove u kozmetici i modi.


Možete pogledati galeriju fotografija naših zadovoljnih klijentkinja na sledećem linku.

 

Sminka za svadbu 


Svadbe su posebne prigode i svaka dama na ovaj dan želi da izgleda besprekorno. Trenutno je trend profesionalno šminkanje koje daje sjajne efekte. Bilo da ste mlada ili gost na svadbi, naši šminkeri mogu učiniti da se osećate prelepo. Mi najčešće savetujemo mlade da je jedan od najboljih načina da se odabere odgovarajuća kombinacija boja i određeni make up stil, da se uradi probno šminkanje. Ono što, kada je sminka za svadbu u pitanju, preporučuju naši šminkeri jesu nežni, tzv. natural ili nude tonovi koji ističu prirodnu lepotu lica. Uz nežne nijanse venčanice ovo je stil sa kojim se ne može pogrešiti. Naravno, ukoliko klijentkinja preferira drugačiji, malo više dramatičan ili čak vamp fazon, naši šminkeri su tu da, u dogovoru sa njom pronađu idealnu kombinaciju i zadovolje i najzahtevnije mušterije.

 

Zašto baš mi


Ukoliko tražite profesionalno sminkanje, Beograd je sjano mesto gde postoji veliki izbor salona. Sminka za svadbu mora da bude perfektna, što zbog slikanja, ali naravno i da bi se mlada osećala posebno na ovaj dan. Naš salon je jedan od retkih u Beogradu u kome klijentkinje mogu, uz profesionalno sminkanje, da dobiju i razne dodatne kozmetičke usluge. Pa tako u ponudi imamo manikir i pedikir, anti-aging tretmane lica, nadogradnju trepavica i mnoge druge kozmetičke tretmane koje budućoj mladi mogu da pomognu da oživi svoju ličnu bajku. Zbog sveobuhvatne i široke ponude našeg salona buduće mlade mogu na jednom mestu, za kratko vreme da dobiju kompletnu uslugu bez odlazaka u više različith salona, dosadnog zakazivanja i čekanja na red. U našem salonu lepote možete negovati i sređivati svoju kosu. Svi savremeni tretmani, brazilsko ispravljanje, nadogradnja kose, botox kose, itd. se rade kod nas, te je usluga koju pružamo u nezi kose kompletna.


Kako bi svaka dama izgledala savršeno u svakoj svečanoj prilici, od velikog je značaja da preparati koji se koriste za šminkanje i negu budu kvalitetni. Zbog toga je naš imperativ korišćenje najkvalitetnijih proizvoda. Osim kvalitetnih proizvoda stručnost i edukovanost šminkera je od izuzetne važnosti za zadovoljenje potreba naših klijentkinja.


I zato, ukoliko tražite sminkanje, Beograd poseduje bogatu ponudu salona, ali ukoliko tražite profesionalnu uslugu po pristupačnim cenama posetite sledeći link i pronađite dodatne informacije o nama.