Iako proces starenje ne možemo zaustaviti, uz pomoć antiaging programa možemo na različite načine uticati na vidljivost znakova starenja kao što su bore, kvalitet kože i celukupan izgled lica i tela. Naš salon vam u ovome možepomoći kroz različite metode podmlađivanja.


Savremena kozmetologija nudi bogat spektar mogućnosti i tretmana za podmlađivanje lica i tela. A naš salon prati sve savremene svetske trendove iz oblasti anti aging-a.

 

Šta je hijalauron, a šta botoks?

 

Anti-aging program

Hijaluron ili hijaluronska kiselina poseduje sposobnost vezivanja ogromnog broja molekula vode, što za posledicu ima hidriranost i elastičnost kože, a daje joj napetost i potporu, čime koža dobija mladalački, zategnut i jedar izgled. Tretman hijaluronskim filerima nadoknađuje nedostatak elastičnosti kože i vraća koži mladalački izgled, te sprečava vidljivost znakova starenja. Ono što tretmanu hijalauronskim filerima daje na popularnosti jeste brzina zahvata, bezbednost i odmah vidljivi rezultati. 
 

Botoks sa druge strane predstavlja supstancu koja se, slično hijalauronu, ubrizgava pod kožu ali ima dugotrajnije rezultate. Botoks deluje tako što sprečava preterane kontrakcije mišića, i tako sprečava pojavu bora. Ovaj tretman traje oko 15-20 minuta, te je vrlo brz, jednostavan, bezbedan, bezbolan i što je najbitnije – vrlo efektan.

 

Mezoterapija - univerzalno rešenje za estetiku lica i tela


Mezoterapija je tretman kojim se uz pomoć tankih iglica u srednji sloj kože i potkožno tkivo ubrizgava mala doza aktivnih koktela od prirodnih ekstrakata, kompleksa vitamina, amino kiselina.. itd.


Mezoterapija ima široku primenu: prevenciji i ublažavanju bora; stimulaciju rasta kose; rešavanje problema tamnih kolutova ispod očiju, protiv celulita, u borbi sa aknama, ali ipak najčešće se koristi kao moćno anti – aging sredstvo za kožu.

 

3D mezoniti


3D mezoniti predstavljaju inovativnu metodu za podmladjivanje lica i drugih delova tela. Napravljeni su od biorazgradivih materijala, tj. od hirurški razgradivog konca koji iz kože potpuno nestaje nakon 6 do 8 meseci. 3D mezoniti utiču na kožu tako da što se uz pomoć njih pravi mreža - jaka “armatura” u koži, uz pomoć koje se ona zateže, vrši se podmladjivanje lica, vrata i dekoltea, ukljanjaju se bore i višak kože, koji je nastao usled gubitka kolagena.

 

Oblikovanje tela - CoolSculpting


coolsculpting

 

Ova moćna tehnika eliminiše masne ćelije sa regija tela sa kojih se obično jako teško skidaju. CoolSculpting tretman zamrzava masne ćelije, što za rezultat daje vitku liniju i zategnutu kožu. Ovo se naziva kriolipoliza što predstavlja bezbedno patentiranu tehnologiju kojom se efektno deluje na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva. 

 

Pročitajte detaljnije o metodama za podmladjivanje lica i tela koje se koriste u našem salonu:

 

 

Ukoliko želite da probate nešto od naših tretmana posetite naš salon, a mi ćemo pronaći idealno rešenje za vaš novi mladalački izgled.