Šta je trajna šminka i kome je namenjenja?


Trajna šminka je savremena tehnika ulepšavanja lica koja omogućava ubacivanje posebnih trajnih pigmenata u dublje slojeve kože, a sa ciljem isticanja prirodne lepote ili promene oblika obrva, usana ili kontura oka.


Ova tehnika je namenjena svim damama koje žele da se na duži vremenski rok reše zamornog svakodnevnog šminkanja. Damama koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu, ili pak koriguju neke nedostatke (tanke obrve, blede usne itd.), postignu zdraviji i mlađi izgled.

 

Kako se radi trajna šminka?


Tajna šminka predstavlja proceduru senčenja i iscrtavanja usana, obrva i/ili kapaka uz pomoć koje se originalna pigmentirana boja ubacuje u površinski sloj kože. Sam tretman je skoro bezbolan i ne traje preterano dugo, prilično je jednostavan i bezbedan.

 

Trajna šminka obrva


To je zapravo tehnika japanskog iscrtavanja obrva, a ovaj način korigovanja obrva daje najprirodnije rezultate na svakom licu. Iscrtavanje dlačicu po dlačicu se vrši na taj način da se simulira prirodan oblik obrva, odnosno boja se aplikuje uz pomoć jako tankih nožića u pravcu rasta vaših prirodnih obrva uz povećanje gustine i njihove veličine (korekcija simetrije, oblika itd.)

 

Trajna šminka usana


Trajna sminka usana omogućava da se na jednostavan način koriguje njihov oblik i veličina, postigne veći volumen, izražajnost ili efekat kakav se dobija upotrebom ruža za usne. Trajna šminka usana podrazumeva konturisanje ili rekonstrukciju usana, kao i senčenje odnosno popunjavanje površine celih usana. Trajna sminka usana traje nekoliko godina u zavisnosti od boje kože, metabolizma, starosti osobe itd., pa pošto vremenom bledi potrebno je povremeno uraditi korekciju kako bi se osvežila.

 

Trajna šminka - ajlajner


Ubacivanjem boje u regiju gornjeg i/ili donjeg kapka, postiže se efekat ajlajnera koji ima za rezultat i produbljeniji pogled, povećanje gustine i boje trepavica, naglašavanje očiju i njihovih kontura. Najbolji efekat se postiže iscrtavanjem linije oko ruba očiju, koja može varirati po debjini i intenzitetu boje. Ajlajner na kapcima može da se izvuče i celom dužinom ili delimično, u zavisnosti od želje klijenta. 

 

Trajna šminka

 

 

Za više informacija ili zakazivanje termina, kontaktirajte nas.