Šta je japansko iscrtavanje - microblading obrva?

 

Microblading obrva je iscrtavanje obrva uz pomoć specijalnih, malih oštrica - nožića (blades) kojim se pigment plitko unosi pod kožu u vidu dlačica iscrtanih u pravcu prirodnog rasta obrva! Pigmenti koji se koriste ovom prilikom su bezbedni i hipoalergeni, a rezultati su potpuno prirodni i prilagođavaju se obliku, veličini i gustini obrva – čime se postiže najprirodniji izgled. Ovo je relativno brz tretman, traje maksimalno sat i po, gotovo potpuno bezbolan, ali zahteva detaljnu pripremu i merenje kako bi se postigao prirodni oblik i gustina obrva klijenta.

 

Microblading obrva – šta posle?


Nakon što se uradi microblading obrva narednih sedan dana je bitno je ispratiti instrukcije kozmetičara, te izbegavati sunce, bazen, teretanu itd. Trajna sminka kao što je microblading obrva odmah nakon tretmana izgleda dosta tamnije i gušće ali po isteku ovih sedam do deset dana dobija se pravi prirodni izgled obrva. Posle sedam dana sledi prva korekcija gde se mogu korigovati boja i gustina – i uračunata je u cenu tretmana. Najbolje od svega je što microblading obrva ima veoma dobru postojanost, naravno uz povremene (godišnje) korekcije boje.

 

Da li je japansko iscrtavanje obrva za vas?


Ukoliko ste se ranije podvrgli tetoviranju obrva ili niste zadovoljni iskustvima sa japanskim iscrtavanjem i treba vam korekcija obrva – na pravom ste mestu. Naš salon radi i uklanjanje tetovaze i loše urađenih tretmana. Kod nas se skidanje tetovaze sa obrva radi uz pomoć lasera, tako da ne ostaju bilo kakvi vidljivi tragovi, a potom se radi iscrtavanje obrva japanskom metodom. Na ovaj način microblading obrva postiže u potpunosti prirodne rezultate.

 

Ukoliko su vaše obrve retke, nemaju željenu gustinu ili dužinu – na pravom ste mestu. Nema sumnje da je trajna sminka kao što je microblading obrva najbolje rešenje za postizanje proirodnog izgleda obrva, u šta su se uverili svi oni koji su bili i ostali naši klijenti!