Ukoliko niste zadovoljni izgledom vaše trajne šminke, naročito šminke obrva, mi imamo rešenje za vas. Takođe, ukoliko želite da uklonte tetovažu sa lica ili tela, naš salon može vam pružiti i ove usluge. Skidanje pigmenata sa obrva ili skidanje pigmenata trajne šminke uopšte, je u potpunosti bezbedna i efikasna metoda uz pomoć koje se možete rešiti trajne šminke kojom niste zadovoljni.

 

Skidanje pigmenata sa obrva – naše rešenje za vas

 

Bilo da vaše obrve nisu profesionalno urađene ili da vam se ne sviđa njihov oblik, boja ili tekstura mi vam možemo pomoći da rešite vaš problem. Skidanje pigmenata sa obrva je metoda uz pomoć koje se laserom uklanjaju pigmenti sa vašeg lica, odnosno obrva. Pigment koji se nalazi u koži upija zrake lasera koji imaju određenu talasnu dužinu, te ovi zraci postepeno uklanjaju odnosno razgrađuju pigment, a okolna koža bez pigmenta ostaje netaknuta. Na ovaj način uklanja se samo pigment, a ne šteti se koži.


Naravno, za potpuno skidanje trajne šminke obrva potrebno je oko tri tretmana, da bi se pigment u potpunost uklonio. Skidanje pigmenata sa obrva je samo prvi korak, a ukoliko to klijent želi sledeći korak može da bude iscrtavanje novih kontura obrva, koje izgledaju prirodno i odgovaraju obliku lica.

 

Skidanje tetovaža u našem salonu


U našem salonu u upotrebi su najsavremeniji laseri koji se mogu korstiti i za skidanje pigmenata sa tela, kao što su tetovaže. Naravno, u zavisnosti od jačine boje i površine zahvaćene tetovažom, starosti tetovaže itd., zavisiće i broj tretmana neophodnih za skidanje, taj broj može da ide od 3 do 10 tretmana.

 

Da li su ovi tretmani bolni?


Ovi tretmani su bezbolni, sa minimalnim diskomforom za vreme samog tretiranja laserom, kao što su slabije peckanje ili žarenje, i ne zahtevaju davanje anestezije. Posle tretmana je neophodno izbegavati izlaganje kože suncu par dana, a koža se maže antbiotskom kremom koju će vam preporučiti naši kozmetičari. Skidanja pigmenata sa obrva ili uklanjanja bilo koje vrste pigmenata sa lica ili tela ne ostavlja nikakve ožiljke. Koža posle tretmana izgleda kao i pre ubacivanja pigmenata, potpuno čisto i zdravo.


Ukoliko želite da se rešite neželjenih pigmenata sa kože, zakažite svoj tretman ili konsultaciju sa našim kozmetičarima