Prirodno rešenje za otklanjanje celulita – maderoterapija


Maderoterapija je specijalna tehnika dubinske masaže koja svoje poreklo vodi iz Kolumbije, a koja služi za uklanjanje celulita i masnih naslaga drvenim oklagijama.

 

Šta je maderoterapija?


Maderoterapija, poznata još i pod nazivom masaza oklagijama se primenjuje vekovima. Ova masaža namenjena je disproporcionalnim, nagomilanim naslagama masti i vode, koje su nataložene u potkožnom tkivu kao celulit. Ovakva anticelulit masaza je oprobana alternativa klasičnoj anticelulit masaži, efikasnija kod nekih oblika celulita. Izvodi se pomoću različitih vrsta drvenih oklagija koje su anatomski oblikovane tako da odgovaraju delovima tela koji se tretiraju. Masaza oklagijama, osim što pomaže eliminaciji masnih naslaga, celulita i viška tečnosti iz potkožnog tkiva u velikoj meri doprinosi unapređenju celokupnog zdravlja organizma.

 

Prednosti koje daje masaza oklagijama

 

  • Ova metoda je u potpunosti prirodna, neškodljiva po organizam i nema kontraindikacije.
  • Maderoterapija podstiče cirkulaciju krvi, limfnu drenažu, eliminiše višak vode, poboljšava metabolizam, topi masne naslage, zateže kožu i popravlja izgled kože.
  • Maderoterapija daje rezultate već posle prvog tretmana, a za najbolje rezultate preporučujemo oko 2 do 3 tretmana nedeljno, 3 do 4 nedelje.
  • Poziitivan propratni efekat ove masaže jeste i opuštanje tela i eliminacija stresa organizma.
  • Sam tretman ovom metodom nije bolan, ukoliko se izvodi na odgovarajući način, on prija klijentu.
  • S obzirom da se koriste oklagije od prirodnih materijala kod nje nema mogućnosti pojave alergija ili neželjenih reakcija organizma.

 

Ukoliko želite se rešite celulita ili masnih naslaga ali i da uradite nešto dobro za svoje zdravlje, kontaktirajte nas da zakažemo vaš termin za maderoterapiju.