Ruke i nokti su nešto što se na drugim ljudima uočava među prvim stvarima (stopala se ovom spisku priključuju u letnjem periodu), a svi dobro znamo koliko je bitan taj prvi utisak.

 

Zašto smo mi salon za vaš novi manikir?


Mi smo savremeni salon, koji prati sve svetske trendove lepote i nege. Naši kozmetičari su obučeni za sve svremene metode negovanja vaših ruku u stopala. Naš salon koristi trenutno najkvalitetnije i najtraženije preparate za manikir i pedikir, među kojima su svakako najpoznatijii OPI lakovi i OPI gel lakovi. Usluge manikira i pedikira koje pružamo su na vrhunskom nivou, higjena i sterilizacija svih instrumenata je naš imperativ.

 

Kako do negovanih noktiju brzo, a trajno?


Lepi i negovani nalakirani nokti su uvek in, a mi vam za takve negovane nokte preporučujemo gel lak. Gel lak za nokte možete nositi i na rukama i na nogama, a jedan od najpopularnijih manikir i pedikir tretmana predstavlja upravo gel lak na noktima. U našem salonu su upotrebi OPI gel lakovi koji imaju raznovrsnu paletu boja koje pružaju vrhunski kvalitet i postojanost čak do četiri nedelje bez ogrebotina, ljušćenja i abrazije. Zbot toga i činjenice da su bezbedni po zdravlje OPI lakovi su uvek naš izbor. OPI lakovi savršeno prijanjaju na nokte sprečavajući njihovo pucanje, krzanje i oštećenje. Ukoliko želite samo trajnu boju za vaše nokte mi vam preporučujemo gel lak.

 

Kako do dugih noktiju?


Ako su vam nokti kratki a želite da budu dugi imamo rešenje i za vas – izlivanje noktiju.


Kada je u pitanju izlivanje noktiju, postoji nekoliko tehnika među kojima je izlivanje uz pomoć gela jedna od najzastupljenijih metoda za povećanje nokatne ploče. Gelom se produžava vaš nokat, a gel se može koristiti i za ojačavanje prirodnih noktiju. Da li ćete se odlučiti za tehniku gel lak, izlivanje ili ojačavanje noktiju gelom zavisi od više faktora: kvaliteta vaših prirodnih noktiju, hobija i aktivnosti kojima se bavite uopšte.

Posetite naš salon i počastite se jednim tretmanom manikira, jer vam garantujemo da OPI gel lak vašim noktima može vratiti lepotu i dati novi sjaj.
 

 manikir i pedikir