Ruke i nokti su nešto što se na drugim ljudima uočava među prvim stvarima (stopala se ovom spisku priključuju u letnjem periodu), a svi dobro znamo koliko je bitan taj prvi utisak. Zato je nega ruku i stopala, u šta spadaju i lepi i negovani nokti, kako na rukama tako i na nogama, vrlo bitna stvar i za žene i za muškarce. Ukoliko ovakvu vrstu nege više volite da prepustite profesionalcima koji garantuju kvalitet usluga i najbolje rezultate za manikir i pedikir – estetik studio Beauty Boom je tu za vas!


Često se manikir i pedikir poimaju isključivo kao negovanje, oblikovanje i izlivanje noktiju uz lakiranje, međutim manikir i pedikir usluge su mnogo više od toga! Manikir je kompletno negovanje kože šaka, prstiju i noktiju na rukama, dok usluge pedikira obuhvataju negu kože stopala, prstiju i noktiju na nogama.

 

U ove usluge spadaju masaža šaka i stopala; odstranjivanje tvrde i suve kože; ukljanjanje zanoktica i žuljeva; uređivanje, oblikovanje, nadogradnja, kao i lakiranje i ukrašavanje noktiju po želji klijenata... Kada su manikir i pedikir usluge u pitanju, vrlo je važno odabrati prave stručnjake i pouzdan salon koji najviše pažnje obraća na higijenu i sterilizaciju pribora, kao i na kvalitet kozmetičkih sredstava poput masti, krema, lakova koji će se upotrebljavati u određenim tretmanima. Takođe, profesionalci će vam dati preporuke i savete za dalju negu i očuvanje kože i noktiju, a upravo sve što tražite - imate u našem salonu!

 

U salonu lepote Beauty Boom u upotrebi su isključivo OPI lakovi


Lepo oblikovani i uredni nokti koji imaju french manikir ili su nalakirani određenom bojom i ukrašeni po želji nikad ne izlaze iz mode i predstavljaju u nekom smislu vaš stil i karakter! Gel lak za nokte predstavlja jedan od najpopularnijih manikir i pedikir tretmana kada je u pitanju lakiranje noktiju. Gel lak za nokte možete nositi i na rukama i na nogama, a ono što naš salon posebno izdvaja jeste činjenica da prilikom negovanja i uređivanja noktiju koristimo isključivo sredstva vrhunskog kvaliteta, među kojima su i OPI lakovi.


OPI lakovi predstavljaju simbol kvaliteta i savršenstva kada je u pitanju izgled vaših noktiju, jer uz pomoć ovih lakova vaši nokti će savršeno izgledati u svakom momentu. OPI lakovi predstavljaju američki brend koji je na tržištu od 1981. godine, a od relativno skorijeg datuma mogu se naći i u Srbiji. OPI gel lak za nokte ima veoma veliku paletu najrazličitijih boja koje pružaju vrhunski kvalitet i postojanost boje do dve nedelje bez ogrebotina, ljušćenja i abrazije! Uz brzo sušenje, visok sadržaj pigmenta i veliku gustinu laka zbog koje je dovoljno naneti samo jedan sloj da biste dobili željenu nijansu, i dugotrajnost bočice čak i nakon otvaranja – slabi i krti nokti su prošlost! OPI lakovi savršeno prijanjaju na nokte sprečavajući njihovo pucanje, krzanje i oštećenje pomažući njihov prirodan rast, a skida se uz pomoć acetona. Takođe, OPI lakovi ne sadrže toulen, formaldehin niti dibutyl phthalate, a sve ovo opravdava njegovu malo jaču cenu.

 

Oblikovanje i izlivanje noktiju


Kada je u pitanju oblikovanje i izlivanje noktiju, postoji nekoliko tehnika među kojima je izlivanje noktiju gelom jedan od najzastupljenijih metoda za povećanje nokatne ploče. Gel koji se koristi za izlivanje noktiju produžava vaš nokat izlivajući se na šablonu do željene dužine, imitirajući vaš pravi nokat. Osim što izlivanje noktiju produžava vaš prirodni nokat, gel se koristi i za ojačavanje prirodnih noktiju, zatim kod tehnike gel french lakiranja, ukrašavanja noktiju, kao i pri nadogradnji noktiju tipsama, a potrebno je sušiti ga uz pomoć UV lampe.

 

 manikir i pedikir


Kad odlučujete o tome koju tehniku da odaberete za izlivanje noktiju, vodite se time da ona odgovara vašem prethodnom stanju noktiju, kao i određenim aktivnostima, hobijima i uopšte načinu vašeg života. Sam postupak kada je izlivanje noktiju u pitanju je sledeći:

 

  • Prvenstveno je potrebno uraditi povlačenje zanoktica.
  • Zatim se prelazi na obrađivanje nokatne ploče nežnim turpijanjem, nakon čega sledi skidanje masnoće i prašine sa noktiju uz pomoć prajmera.
  • Potom se ispod nokta postavljaju šabloni na koje se prvo stavlja bazni gel, nokat po nokat, uz neophodno sušenje, tj. fiksiranje gela u UV lampi.
  • Nakon ovoga se stavlja još jedan sloj gela ( bilder ) koji se takođe suši u UV lampi i fiksira.
  • Šabloni se potom uklanjaju, pa se pristupa turpijanju i oblikovanju izlivenih noktiju.
  • Kada je ova faza završena, po vašoj želji radimo french manikir ili stavljamo gel lak za nokte.
  • Poslednji korak je stavljanje i sušenje završnog gela ( u zavisnosti od tehnike za izlivanje noktiju ), zatim njegovo fiksiranje, premazivanje bezbojnog laka i na kraju stavljamo ulje za zanoktice.

 

Gel lak za nokte pruža vam fantastičan intenzitet boje uz produženo trajanje, precizno nanošenje, brzo sušenje i lako uklanjanje bez turpijanja! Gel lak za nokte daje podjednake rezultate i na prirodnim i na izlivenim noktima, a u zavisnosti od tehnike nanošenja, kvaliteta vaših noktiju i njihovog prirodnog rasta, kao i životnih aktivnosti – gel lak za nokte može da potraje 3-4 nedelje.


Kao što smo već pomenuli, u našem salonu prvenstvo ima OPI kolor gel lak za nokte, koji daje besprekoran i sjajan izgled vašim noktima. OPI gel lak za nokte je savršena kombinacija dugotrajnog gela i klasičnog laka u boji koja čini vaše nokte čvršćim i jačim, uz čak do 14 dana bez oštećenja i krzanja boje.