Za sve one koji još uvek nisu čuli za metodu uz pomoć koje se zaista postiže najprirodniji izgled obrva, predstavljamo vam 3D brow building metodu. Ovo je neinvazivan kozmetički tretman kojim se radi nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom, a koju je omogućila primena savremene, revolucionarne i inovativne tehnike izgradnje 3D ekstenzija obrva


Ekstenzija obrva može se raditi prirodnom ili sintetičkom dlakom tako što se medicinskim lepkom direktno na kožu vrši lepljenje odnosno nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom, a zatim se makazicama dodatno oblikuju, ukoliko je potrebno. Iako se i uz pomoć japanskog iscrtavanja obrva postiže njihov prirodni izgled, 3D brow building je samim tim što su 3D dlake u pitanju mnogo bolja opcija za postizanje potpuno prirodnog izgleda obrva, a što je najvažnije – može da se radi na bilo kom tipu kože podjednako efektno! 3D brow building odnosno nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom specifična je po tome što samo ova metoda stvara efekat presijavanja dlačica, što je najsličnije vašim prirodnim obrvama. Kada se izvrši ekstenzija obrva radi se i senčenje prostora između dlačica, što dodatno pojačava utisak prirodnosti.


Pojedini ljudi iz različitih razloga nisu pobornici iscrtavanja obrva ni na koji način, pa je upravo ekstenzija obrva metoda koja daje dobro rešenje i savršene rezultate svima koji žele da promene oblik, volumen ili veličinu obrva, odnosno isprave različite nepravilnosti u njihovom izgledu. Kada je u pitanju nadogradnja obrva, iskustva klijenata su vrlo pozitivna u smislu da je tretman bezbolan, jednostavan i daje savršeno prirodan izgled vašim obrvama! Dužina trajanja tretmana zavisi od prethodnog stanja vaših obrva i toga šta želite u krajnjoj varijanti da dobijete. Ukoliko imate tanke i slabe, a želite jake i guste obrve – nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom može potrajati i do 2h, ali u drugim slučajevima kada se pominje nadogradnja obrva – iskustva govore u prilog tome da tretman može biti i kraći od sat vremena.


Ekstenzija obrva postoji u šest boja, pa će svaki klijent lako pronaći onu nijansu koja je njemu potrebna ili željena. Još jedna pozitivna strana kada je u pitanju nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom jeste ta da je u svakom momentu moguće dodati ili oduzeti dlačice. Ekstenzija obrva se ne razmazuje i vodootporna je, pa je dozvoljeno normalno umivanje i kupanje, ali nije poželjno grubo ophođenje i trljanje, kako dlačice ne bi spale pre uobičajenog vremena. Takođe, savetuje se izbegavanje jakih preparata koji sadrže alkohol, kao i preparata za skidanje šminke uopšte. Kada je u pitanju na ovaj način nadogradnja obrva – iskustva u pogledu trajanja same ekstenzije nisu toliko dugotrajna, odnosno ekstenzija obrva može da traje maksimalno mesec dana. Međutim, još uvek ne postoji lepak za kožu koji je jači i koji bi omogućio duže trajanje efekta 3D brow building metode, bez posledica na kožu i obrve.


Kada je u pitanju nadogradnja obrva – iskustva su pozitivnija spram bilo koje druge metode poboljšanja izgleda obrva, a nema niti jedno neželjeno dejstvo i komplikaciju. 3D brow building metoda omogućava da svaki klijent dobije unikatne i obrve prilagođenje sopstvenim željama i izgledu koji najviše podseća na prirodne obrve.

 

Obrve možete potpuno preoblikovati ili samo korigovati nedostatke, a 3D brow building metoda daće vam realističan i najprirodniji izgled, jer trodimenzionalne obrve obezbeđuju takav učinak da je skoro nemoguće razlikovati prirodne od ekstenzija obrva, što nije slučaj sa bilo kojim drugim tretmanom i naslikanim obrvama. Nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom je najbolje rešenje za sve klijente koji žele da imaju savršen izgled obrva (a time i lica) na potpuno prirodan, brz i bezbolan način!

 

Za više informacija o 3D brow metodi nadogradnje obrva, kao i za zakazivanje termina, kontaktirajte nas.

 

.