Ako sanjate o dugim, izvijenim, gustim i tamnim trepavicama kojih vas je majka priroda lišila - mi imamo rešenje za vas, zove se nadogradnja svilenih trepavica.

 

Šta je nadogradnja trepavica tehnikom 1 na 1?


Želite lepe i duge trepavice ali da njihova dužina i gustina deluje diskretno i prorodno? Za vas imamo nadogradnju trepavica tehnikom 1 na 1 . Kod ove tehnike svaka dlačica ili snop svilenih trepavica precizno se i pojedinačno nadograđuje na po jednu prirodnu trepavicu uz pomoć specijalnog lepka koji može biti u crnoj ili providnoj boji. Ovakva nadogradnja trepavica 1 na 1 metodom naziva se još i metoda „dlaka na dlaku“, a rezultati traju od dve do četiri nedelje, nakon čega je neophodno izvršiti korekciju otpalih trepavica.

 

A ruski volumen?


Metoda ruski volumen predstavlja metodu produžavanja i povećanja volumena trepavica, a gde klijentkinja sama bira gustinu, dužinu i oblik nadograđenih trepavica. U zavisnosti koliko trepavica se lepi na jednu prirodnu trepavicu u upotrebi su pored naziva ruski volumen još i nazivi 2D, 3D, 4D trepavice ili čak i 6D trepavice. Svilene trepavice koje se upotrebljavaju u tehnici „ruski volumen“ izrađene su od najkvalitetnijih prirodnih ili sintetičkih materijala i lepe se za prirodne trepavice. Njihova trajnost i estetika produžava se povremenim korekcijama, a svilene trepavice mogu se nositi neograničeno dugo.

 

U čemu je onda razlika?


Razlika između ove dve popularne tehnike je što se kod prve radi nadogradnja trepavica 1 na 1 metodom, dok ruski volumen daje mnogo gušće trepavice. Nadogradnja trepavica 1 na 1 tehnikom znači da se samo jedna ekstenzija aplicira na jednu prirodnu trepavicu, dok svilene trepavice pomoću tehnike ruski volumen daju gušći, bogatiji izgled. Nadogradnja trepavica 1 na 1 tehnikom pruža nešto diskretniji i prirodniji izgled, a ruski volumen daju vašem pogledu dramatičan i vamp izgled.


Kada su u pitanju svilene trepavice, cena varira od salona do salona, a mi vam savetujemo da vas ne povuku izuzetno povoljne ponude za svilene trepavice – cena za njihovu nadogranju jedno je od merila iskusnosti i profesionalnosti kozmetičara. Ako želite savršene svilene trepavice, posetite naš salon, a mi ćemo se pobrinuti da vam pomognemo da izaberete najbolje rešenje za vaš novi pogled. 

 

nadogradnje obrva

 

 

 

Za više informacija o nadogradnji svilenih trepavica, kontaktirajte nas.