Oni koji su srećni da su prirodno obdareni jakom i zdravom kosom ne opterećuju se mnogo dodatnim frizerskim uslugama, sem što povremeno odu na šišanje. Međutim, da bi prirodno kvalitetna kosa takva ostala za ceo život, i njoj je potrebno posvetiti dovoljno pažnje i nege, jer u suprtnom može da izgubi sjaj, počne više da opada i slično. Osim što je potrebno da kosu češljate radi poboljšanja cirkulacije krvi u koži glave koja utiče na jačanje kose, održavate je čistom i urednom da biste bili privlačni, povremeno kosu možete častiti i nekim drugim tretmanom, kao što su keratin za kosu, različite maske, serum i tome slični preparati za negu. Posebni tretmani još više su potrebni onima čija je kosa tanka i retka, pogotovo ženama ovakve kose, ukoliko želi da izgleda privlačno.


Kada je u pitanju nega kose, naš frizerski salon pruža sledeće usluge:

 

 

Da bi se pravilno negovala, za početak je potrebno odrediti koji je tip vaša kosa, a to zavisi od lučenja masti kože glave. Normalni tip kose je onaj koji karakteriše umereno lučenje masti, suva kosa je ona čija koža glave ne luči dovoljno masnoće, dok masnu kosu karakteriše pojačano lučenje masnoće. Najmanja nega kose potrebna je osobama sa normalnom tipom kose, pod uslovom da su dlake zdrave i elastične, kosa gusta, a koža glave bez peruti i svraba.


frizer 2

Suvoj kosi potrebno je udahnuti svežinu, sjaj i elastičnost, s obzirom da je dlaka krhka i lomljiva, a koža glave često je usled suvoće praćena pojavom peruti. Ovom tipu kose potrebno je adekvatno lečenje! Takođe, masna kosa zahteva posebnu negu iz razloga što je ona dosta deblja i elastičnija od normalne, ima masni sjaj i obično se lepi u pramenove, a koža glave usled pojave viška masnoće može da ima žućkaste korice praćene svrabom i neprijatnim mirisom.


Poput šminkanja koje je neizostavni deo stajlinga skoro svake žene, tako i kvalitetna kosa može postati vaš zaštitni znak, a lepa frizura upotpuniti celukupan outfit! Odaberite savršeni tretman za svoju kosu i uživajte u vašem novom izgledu koji će vam pružiti naš frizerki salon, Beograd!

 

Brazilsko ispravljanje kose

 

frizer 1

Ukoliko je vaša kosa izgubila sjaj, keratin za kosu može biti pravo rešenje za ovaj vaš problem, a popularno brazilsko ispravljanje kose učiniće da svaki dan imate dobro nameštenu frizuru. Brazilski keratin za kosu pomaže oštećenoj dlaci da se oporavi i vraća joj prirodan izgled, a ujedno predstavlja najnapredniji, najefikasniji i najbrži način da imate negovanu kosu. Uz pomoć ovog tretmana, keratinski nanomolekuli prodiru u oštećenu dlaku zamenjujući njen 

prirodni keratin koji se izgubio prethodnim tretiranjem poput farbanja, feniranja i sličnih procesa.


Naš frizerski salon, beograd koristi TrueKeratin proizvode za negu kose, firme koja je svetski lider u proizvodnji preparata za negu kose i propagira razvoj prirodnih i organski sertifikovanih supstanci za pravljenje proizvoda namenjenih nezi kose. U njihovim proizvodima nalaze se samo najkvalitetniji sastojci koje čine lekovito bilje, plodovi, ulja i keratin za kosu odabranih, sertifikovanih i poverljivih dobavljača, koji ne podržavaju testiranje na životinjama i vode se dobrom etikom kada je u pitanju okruženje i očuvanje sredine.


Brazilsko ispravljanje kose preparatom kremaste strukture momentalno daje kosi visok sjaj i regeneriše je, budući da ovakav keratin za kosu prodire duboko u ispucalu i oštećenu dlaku, te kosa postaje ravna i glatka istog časa. 

 

Muško-ženski frizer

 

Ono što od početka rada prati naš frizerski salon, beograd jeste znanje, kvalitet, ljubaznost i savršena komunikacija sa klijentima! Frizeri će svoje pozitivno raspoloženje i kreativnost podeliti sa vama, a iskustvo i veštine koje poseduju daće vama i vašoj kosi savršen izgled. Beauty Boom frizerski salon, beograd opremljen je najnovijom kozmetikom isključivo poznatih svetskih brendova, uz pomoć kojih postižemo vrhunske rezultate u nezi vaše kose i kože glave. Posetite nas i uverite se sami zašto imamo lojalne klijente i njihovo ogromno poverenje.

 

 

Muško šišanje i feniranje

 

Današnji muškarci mnogo više pažnje obraćaju na svoju kosu i frizuru, te nije retkost da je muškarcima podjednako kao ženama kosa važna za potpuni i savršeni izgled! Zato pratimo trendove u šišanju, a perfektne muške sezonske frizure rezultat su kompromisa i toga koliko je određeni muškarac spreman na eksperimentisanje.

 

Žensko šišanje i feniranje


Iako mnoge žene (pa i većina muškaraca) preferiraju dugu kosu, ženska frizura uvek je odraz vašeg životnog stila, ličnosti, često ide u korak sa određenim poslom i karijerom, a za savršen izgled mora da se slaže i sa oblikom vašeg tela, tenom, bojom očiju, pa u krajnjem slučaju i sa gustinom i teksturom vaše kose. Mnogim ženama je kosa jedan od najjačih aduta u izgledu, a uz pomoć stručnog i profesionalnog tima estetik studia Beauty Boom – izgled vaše kose može postati i ostati vaš prepoznatljiv znak! 

 

Nadogradnja kose – cena i sve drugo što treba da znate

 

nadogradnja plave kose

Nadogradnja kose je nešto po čemu smo kao frizerski salon, beograd postali prepoznatljivi poput najboljeg brenda. U nadogradnji kose kostistimo metodu čvorovanje, a kosa koja se nadograđuje na vašu je isključivo prirodna kosa! Čvorovanje je metoda uz pomoć koje se specijalnim koncem pramenovi vaše kose vezuju za nadograđenu. Uz pomoć metode čvorovanja vaša kosa ne trpi bilo kakva oštećenja, a nije joj potrebno dodavati hemijske preparate, te njen prirodni rast nesmetano da se nastavi, što i jeste cilj same nadogradnje kose. Ovako nadograđenu prirodnu kosu možete bez problema nositi čak i do 2 godine.

 

Vreme koje je potrebno za nadogradnju je oko 4-5 sati, uz pravljenje adekvatne frizure, a korekciju je potrebno izvršiti na 3-4 meseca, u zavisnosti od brzine prirodnog rasta vaše kose. Budući da nadogradnju radimo iskuljučivo prirodnom kosom, ona se može u potpunosti tretirati kao i vaša kosa – možete je farbati, raditi pramenove, brazilsko ispravljanje kose, feniranje, šišanje i sve drugo što biste inače želeli.


Nadogradnja kose je idealno rešenje za sve one dame koje iz različitih razloga nisu mogle da puste svoju kosu, u slučajevima kada niste zadovoljne gustinom svoje kose ili ukoliko ste se nakon šišanja pokajale, pa želite na brz način doći do određene dužine kose. Kada je u pitanju nadogradnja kose, cena zavisi od nekoliko faktora. Prvi od njih je tehnika koja se primenjuje, zatim na cenu utiče gustina pramenova, a kada se pominje nadogradnja kose – cena zavisi i od kvaliteta kose za nadogradnju!

 

Olaplex tretman

 

Olaplex je inovativni hemijski preparat kojim postižete obnavljanje i regeneraciju oštećene, ispucale kose prilikom kolorizacije, uz dugotrajni efekat. Ovaj preparat ne sadrži ni silikon, ulja, sulfate, aldehide niti druge štetne sastojke, a zaslužan je za vezivanje popucalih veza u kosi za vreme i nakon olapex tretmana. Uz to, olaplex tretman će vašu kosu učiniti snažnijom, sjajnijom i sa volumenom većim nego ikad pre!

 

olpax tretman plava kosa


Olaplex tretman je pomoćno sredstvo pri različitim hemijskim tretmanima kose u salonima, a za više informacija posetite www.olaplex.rs.

 

Botox kose


Poput kože, i naša kosa trpi različite uslove poput farbanja, feniranja, stilozovanja različitim preparatima i slično, zbog kojih se vremenom oštećuje i gubi prirodnu lepotu i sjaj, jer njen prirodni keratin nestaje pod ovim faktorima. Ovakva kosa se lomi i brže puca, teško je ukrotljiva i zato joj je potrebna posebna nega i oporavak.

 

botox smedje kose


Botoks ili botox kose je savršen i brz tretman za jako oštećenu kosu, jer je postupak nalik upotrebi različitih maski ili balzama za kosu, a dužina trajanja tretmana je nešto više od sat vremena. Botoks duboko prodire u dlaku, čime je čini ravnijom, sjajnijom i punijom, sprečavajući njeno kidanje, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. U kosi ostaje 2-3 pranja, a zatim je potrebno ponavljanje tretmana.


Botox kose je tretman kojim se pomoću koncentrovanog preparata, koji je sačinjen od aktivnih sastojaka, kosa obnavlja i struktura njenih vlasi postaje kvalitetnija i zdravija. Tretman je ovakvo ime dobio iz razloga što utiče na ispravljanje kose popunjavajući oštećena mesta i sprečavajući pucanje i uvijanje kose. Botox kose može da se radi na svim tipovima kose, a jednako efikasno deluje i na ravnu i na kovrdžavu kosu dajući joj sjajan volumen! Za potpuni oporavak kose, preporučljivo je ponavljanje tretmana na tri meseca.

 

Za sve informacije ili zakazivanje termina, pozovite nas.