Kada je u pitanju sminkanje, Beograd je mesto gde ćete pronaći najveću ponudu različitih kozmetičkih salona koje se bave uslugama šminkanja za različite prilike i potrebe. Ono što se podrazumeva kada se odlučite za profesionalno sminkanje jeste da se ono razlikuje od običnog prvenstveno po tome što se u kvalitetnim salonima koristi isključivo profesionalna sminka poznatih svetskih brendova, kako bi se postigli najbolji rezultati.


Kada se kod nas pomene profesionalno sminkanje, pod tim ne podrazumevamo samo naglašavanje određenih delova lica radi postizanja vrhunskog izgleda, već mi pratimo i svetske modne trendove u svetu šminkanja, te u skladu sa vašim licem i prirodnim izgledom dajemo smernice i predloge radi postizanja najmodernijih i najefikasnijih rezultata, koji ne moraju uvek potpuno promeniti vaš lični opis, ali po potrebi možemo i to! Iako je ponekad dovoljno samo adekvatno tonirati lice i istaći oči ili usta da bi se postigao lepši izgled lica, ipak sminka za svadbu, sminka za maturu, scenska šminka ili bilo koja druga specijalna prilika zahtevaju drugačiji pristup licu i poseban način šminkanja.


Osim izuzetne stručnosti i veštine šminkera, kada je u pitanju profesionalno sminkanje - vrlo bitnu ulogu igra profesionalna sminka i zato se u našem salonu koriste proizvodi brendova poput Lancome, Estee Lauder, Chanel, Christian Dior, Mac, Max Factor i drugih svetski poznatih imena iz ove delatnosti. Uz iskustva i kvalitete koja poseduje naš salon za sminkanje Beograd, osetićete čari koje pruža profesionalna sminka i poželećete da taj osećaj nikad ne prestane!

 

Usluge koje pruža naš estetik studio i salon za sminkanje 


Bespotrebno je reći da je svaka žena zaslužila da se u svakom momentu oseća kao kraljica, a profesionalna sminka će povećati vaše samopouzdanje i učiniti da zaista izgledate glamurozno i poput dama sa crvenog tepiha! Bilo da ste mlađi ili stariji, profesionalno sminkanje je nešto što ćete u određenim momentima svog života sigurno potražiti. Kada je Beauty Boom estetik studio i između ostalog salon za sminkanje, beograd u pitanju – možemo da se pohvalimo velikim brojem zadovoljnih klijentkinja.


Nekima od njih je bila potrebna sminka za maturu, drugima sminka za svadbu, dok je bilo i onih koje vole sebi da priušte glamurozan izgled i u nekim drugim, za njih posebnim, prilikama poput važnih poslovnih sastanaka, večernjih izlazaka ili drugih poslovnih i privatnih događaja.


Uz profesionalno sminkanje možemo uraditi i svilene trepavice ili nadogradnju obrva, gde posebno ističemo metodu japanskog iscrtavanja, kao i 3D brow building. S obzirom da je naša specijalnost isticanje lepote i korigovanje eventualnih nedostataka u ovom smislu, najbitnije nam je da iz našeg estetik studia i salona za sminkanje Beograd izađete prezadovoljni svojim novim izgledom! Profesionalna sminka i uopšte najkvalitetniji proizvodi koje koristimo, uz mogućnost odabira i trajne šminke, daće vam besprekoran i privlačniji izgled, kao i garanciju dugotrajnosti efekata!

 

Sminka za svadbu

 

Ukoliko se udajete, jasno je da taj dan želite da sve izgleda najlepše i najbolje što može! To je poseban dan u vašem životu kada treba perfektno sve urediti i srediti, a svakako da se tu podrazumeva i vaš izgled! Svadba i kompletan styling za ovu priliku nije nešto što se prepušta slučaju i zato je najbolje da se obratite stručnjacima za sminkanje Beograd – Beauty Boom salon stoji vam na raspolaganju za svaki vid dogovora!


Kada je sminka za svadbu u pitanju, ona treba da bude savršena tokom celog dana, a pogotovo dok traje glavna ceremonija, slikanje sa gostima i snimanje kompletnog događaja. Takođe je bitno da se vi dobro osećate u svojoj koži odnosno pod svom tom šminkom. Zato je od velike važnosti i probno šminkanje, kada se simuliraju slične mogućnosti i uočavaju potencijalne greške i problemi sa šminkom, a to sigurno ne želite na sam dan venčanja, do kojih može doći usled čestog ljubljenja, fotografisanja, igranja i svih drugih neminovnih dešavanja.


Na svom venčanju sigurno želite da budete najlepši, a nije manje bitna ni svadba na koju odlazite kao gošće. Tada sminka za svadbu može biti i malo “lakša”, ali svakako je profesionalna sminka efikasniji i dugotrajniji izbor.

 

Sminka za maturu

 

Kada je u pitanju sminka za maturu, profesionalna sminka treba da se prilagodi i mladoj koži, a da takođe pruži dugotrajne efekte, da ima visoku moć prekrivanja i sposobnost kamuflaže nedostataka. Iako smo uvereni da i svaka mlada dama ume sama da se našminka, ukoliko želite da izgledate najlepše na bilo kojoj posebnoj prilici, bolja opija je da angažujete stručnjake za profesionlno sminkanje, a Beauty boom estetik studio je spreman u svakom momentu za vas!


Osnova svakog stručnog i kvalitetnog pristupa jeste da se saslušaju potrebe i zamisli klijenata, proceni ličnost i mogućnosti za najbolje efekte koje profesionalno sminkanje može da pruži, a zatim uz eventualno prilagođavanje licu, karakteru i događaju pristupi konkretnim koracima do savršenog izgleda! Profesionalna sminka za maturu će biti usklađena i sa vašim tenom, odećom, frizurom…


Iako sve podređujemo vašim željama, moramo naglasiti da profesionalno sminkanje ne može podrazumevati iste tehnike kada su u pitanju npr. dnevna i večernja profesionalna sminka, scenska i šminka za TV, reklame, filmove, sminka za maturu, poslovne skupove, sminka za svadbu… Svaki događaj i vreme zahtevaju razradu posebne taktike šminkanja, ali u rukama stručnjaka – vi o tome ne morate da brinete! Na vama je samo da uživate u postignutim rezultatima profesionalnih šminkera.