Kada se odlučite za profesionalno sminkanje vi zapravo želite besprekornu šminku koja će stajati na licu ceo dan, isticati vašu prirodnu lepotu, a u potpunosti prekriti nedostatke na licu ukoliko ih imate. Sve ove efekte može da postigne isključivo profesionalna sminka, urađeno perfektno i od strane stručnih i obučenih lica. 

 

Neutralna šminka („no makeup -makeup“)


Ukoliko želite da tonirate lice, ispravite i prekrijete nedostatke a da vaše lice izgleda veoma prirodno onda je to tzv. „nude izgled“ ili kako se još u svetu zove „no makeup makeup“. Ovakav izgled se postiže upotrebom profesionalnih preparata za šminku, ali i veštinom iskusnih i obučenih šminkera. Ovakva profesionalna šminka pogodna je za dnevne varijante, naročito za posao ili različite formalne sastanke i sl.

 

Šminka za svadbu


Ukoliko se udajete, jasno je da taj dan želite da sve izgleda najlepše i najbolje što može! Kada je sminka za svadbu u pitanju, ona treba da bude savršena tokom celog dana, a pogotovo dok traje glavna ceremonija, slikanje sa gostima i snimanje kompletnog događaja. Takođe je bitno da se vi dobro osećate u svojoj koži odnosno pod svom tom šminkom. Zato je od velike važnosti i probno šminkanje, kada se simuliraju slične mogućnosti i uočavaju potencijalne greške i problemi sa šminkom, a to sigurno ne želite na sam dan venčanja, do kojih može doći usled čestog ljubljenja, fotografisanja, igranja i svih drugih neminovnih dešavanja.

 

Šminka za maturu

 

Kada je u pitanju sminka za maturu, profesionalna sminka treba da se prilagodi i mladoj koži, a da takođe pruži dugotrajne efekte, da ima visoku moć prekrivanja i sposobnost kamuflaže nedostataka. Iako smo uvereni da i svaka mlada dama ume sama da se našminka, ukoliko želite da izgledate najlepše na bilo kojoj posebnoj prilici, bolja opija je da angažujete stručnjake za profesionlno sminkanje, a Beauty boom estetik studio je spreman u svakom momentu za vas!