Radiotalasni lifting lica je među najefikasnijim nehirurškim tretmanima pomoću kojeg se možete rešiti bora i opuštene kože na bezbolan, brz i jednostavan način. Što je najbitnije – radiotalasni lifting lica je potpuno bezbedna metoda za zatezanje lica. Cena tretmana može biti različita, u zavisnosti od određenih faktora i aparata koji se koriste, a u našem salonu možete da se podvrgnete HIFU tretmanu za savršeni lifting lica.

 

Šta je radiotalasni lifting?

 

HIFU kao skraćenica od “high intensity focused ultrasound”, tretman kojim se dovodi visoko intenzivna i fokusirana energija do tačno određene dubine u koži, nakon čega dolazi do toplotne koagulacije tkiva, što dalje dovodi do zatezanja kože na licu i njene bolje teksture.

 

Prednosti HIFU tretmana

 

  • Na tretiranom području odmah je vidljiv lifting efekat i zategnutost kože, a učinak tretmana traje od 12 – 24 meseci.
  • Nakon terapije nije potreban period za oporavak kože
  • Kada je u pitanju zatezanje lica, cena za HIFU terapiju je jedna od povoljnijih u poređenju sa drugim tretmanima za lifting lica
  • HIFU tretman je jednostavan, delotvoran i vrlo pogodan za zreliju kožu koja ima izražene znake starenja, gde obezbeđuje maksimalne rezultate koje radiotalasni lifting lica može da pruži.
  • Podstiče prirodan proces obnavljanja kože. 

 

Kako deluje HIFU tretman?

 

HIFU tretman deuje tako što stimuliše proizvodnju kolagena u koži, koji vraća koži izgubljenu glatkoću i punoću, odnosno vrši se zatezanje lica. Cena ovog tretmana je u skladu sa postignutim rezultatima, odnosno radiotalasni lifting lica je vrlo povoljan izbor, za razliku od pojedinih drugih metoda za lifting lica. Ako se u obzir uzme činjenica da je izuzetno bezbedan, neinvazivan i bezbolan postupak dobijemo jake razloge za njegovu upotrebu. Osim toga, pokazuje izuzetne rezultate i na zrelijoj koži što govori u prilog njegovoj delotvornost.


Za više informacija o HIFU tretmanu i zakazivanju termina, kontaktirajte nas.