Limfna drenaža – benefiti za zdravlje


Masaža sa limfnom drenažom podrazumeva specifične pokrete ruku koji se ravnomerno i ritmično ponavljaju i kombinuju jači i slabiji pritisak, čime se povećava protočnost limfnih sudova. Masaza celog tela sa limfnom drenažom, pozitivno utiče na smanjenje umora i otoka, detoksikaciju organizma, regeneraciju tkiva i kože nakon porođaja, opekotina i ožiljaka, smanjenje celulita i bora, stimuliše imuni sistem, deluje relaksirajuće i time podstiče i oslobađanje od stresa, pozitivno utiče na probleme kao što su sportske povrede, glavobolje, proširene vene, akne, itd.

 

Relax masaža – vaš put do nirvane


Kao što i samo ime kaže, relax masaza je uglavnom masaža celog tela u svrhu opuštanja.Postoji relax masaza celog tela koja traje oko dva sata, pri čemu se tretira telo od nožnih prstiju do temena glave. Relax masaza može da bude i parcijalna, kada se tretiraju pojedini delovi tela poput stopala, nogu, ruku, leđa, vrata i lica, itd. Relax masaza izazva pozitivno raspoloženje, smirenost i opuštenost misli i tela.

 

Sportska masaža – pomoć sportistima da se brže oporave

 

Sportska masaža je takav tip masaže gde terapeut koristi specijalne zahvate radi postizanja brže i potpune pripreme sportista za intenzivne treninge povećanje stepena aktivnosti tokom treninga, pa i radi povećanja izdržljivosti i moći sportista. Uz pomoć sportske masaže mogu se eliminisati nepoželjne i štetne posledice usled pojačane fizičke aktivnosti, kao što su umor i upala mišića. Za oporavak sportistima ali i onima koji nisu sportisti na raspolaganju su i fizikalna terapija (ultrazvuk, interferna struja, tens terapija, magnetna terapija) ali i tretiranje kinezio trakama.


Sve ove metode masaža koje naši iskusni maseri i fizioterapeuti izvode dostupne su u našem salonu na zakazivanje. Sve tretmane možemo prilagoditi vašim specifičnim željama i potrebama i učiniti da vaše telo ojačamo, relaksiramo ili oporavimo u zavisnosti od toga šta vam je potrebno.