Šta podrazumeva nadogradnja obrva?


Nadogradnja ili ekstenzija obrva je neinvazivan kozmetički tretman gde se uz upotrebu prirodne ili sintetičke dlake nadograđuju obrve do željenog oblika i gustine. Ekstenzija obrva može se raditi prirodnom ili sintetičkom dlakom, gde se uz upotrebu medicinskog lepka vrši lepljenje dlake direktno na dlaku, a zatim se makazicama obrve dodatno oblikuju do željenog oblika i veličine.

 

3D brow building – najprirodniji rezultati nadogradnje obrva


Najprirodniji mogući izgled se postiže 3D brow building - om jer se koriste prave - 3D dlake. Zbog toga 3D brow building metoda ima takav efekat da je gotovo nemoguće razlikovati prirodne od ekstenzija obrva. Nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom je idealno rešenje za sve klijente koji žele da imaju savršen izgled obrva na potpuno prirodan, brz i bezbolan način!

 

Zašto je ova metoda tako posebna?


Nadogradnja obrva metodom 3D brow building – om postiže se efekat presijavanja dlačica, odnosno stvara se apsolutni utisak prirodnosti obrva. Ekstenzija obrva je namenjena onima koji nisu pobornici iscrtavanja obrva, a žele da promene oblik, volumen ili veličinu obrva. Tretman kojim se ovo postiže je bezbolan, kratkotrajan, i zavisi u kojoj meri želite da nadogradite vaše prirodne obrve, ali i od njihovog trenutnog stanja i gustine.

 

Kako do savršeno prirodnih obrva?


Pre svega važno je odabrati želeni oblik i veličinu, potom sledi odabir boje ekstenzije koja najviše odgovara boji prirodnih obrva. Ekstenzije obrva postoje u šest različitih boja, pa je lako pronaći idealnu nijansu. Nadogradnja obrva dlaka po dlaka metodom omogućava da se u svakom momentu mogu dodati ili oduzeti dlačice, pa su korekcije lako izvodljive. Ekstenzije su postojane i vodootporne, pa je dozvoljeno normalno umivanje i kupanje, uz izbegavanje jakih preparata i trljanje obrva. Ovako urađena ekstenzija obrva može da potraje i do mesec dana, a potom je neophodna korekcija koja će produžiti trajanje efekta 3D brow building metode. 3D brow building metoda nema neželjenih dejstava i komplikacija, pa ova nadogradnja obrva može biti izbor za svakog od vas. 

 

Za više informacija o 3D brow metodi nadogradnje obrva, kao i za zakazivanje termina, kontaktirajte nas.

 

.