Čak i jaka i zdrava kosa zahteva pažnju i negu, jer u suprotnom može da izgubi sjaj i svoju lepotu. Za sve one koji nisu obdareni lepom kosom tu je naš frizerski salon i njegove raznovrsne usluge koje će ispraviti ovu nepravdu. 

 

Retka kosa koja sporo raste?

 

Ukoliko imate tanku kosu ili kosu koja nikako da poraste do željene dužine rešenje za vas je nadogradnja kose. Nadogradnja kose je jedna od naših usluga po kojoj smo prepoznatljivi. Naše nadogradnje se rade sa prirodnom kosom, metodom čvorovanja kojom se čuva vaša prirodna kosa. Kada je u pitanju nadogradnja kose, cena zavisi od više faktora. Prvi od njih je tehnika koja se primenjuje, zatim na cenu utiče gustina pramenova, a kada se pominje nadogradnja kose – cena zavisi i od kvaliteta kose za nadogradnju.

 

Kako da oporavite oštećenu kosu?


Ako vam je kosa hemijski tretirana i oštećena jedan od najboljih načina da je oporavite jeste keratinski tretman ili brazilsko ispravljanje kose. Brazilski keratin za kosu pomaže oštećenoj dlaci da se oporavi i vraća joj prirodan izgled, a ujedno predstavlja najnapredniji, najefikasniji i najbrži način da imate negovanu kosu. Keratin na kosi je ujedno i jako dugotrajno rešenje jer može da traje i više od šest meseci.

 

Botox kose


Ukoliko vam je kosa suva ili beživotna i treba joj jača nega i oporavak rešenje je botox kose. Botoks kose je savršen i brz tretman za jako oštećenu kosu, jer je postupak nalik upotrebi različitih maski ili balzama za kosu. Botoks duboko prodire u dlaku, čime je čini ravnijom, sjajnijom i punijom, sprečavajući njeno kidanje, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. U kosi ostaje 2-3 pranja, a zatim je potrebno ponavljanje tretmana.

 

Olaplex tretman – sprečite oštećenja prilikom farbanja


Olaplex je inovativni hemijski preparat kojim postižete obnavljanje i regeneraciju oštećene, ispucale kose prilikom kolorizacije, uz dugotrajni efekat. Uz to, olaplex tretman će vašu kosu učiniti snažnijom, sjajnijom i sa volumenom većim nego ikad pre! Blajhanje ili izvlačenje pramenova više neće biti pogubno za vašu kosu, jer uz olaplex tretman možete imati i svršenu boju i zdravu i sjajnu kosu.


Za sve informacije ili zakazivanje termina, pozovite nas.