Vlasnica salona lepote Beauty Boom, Silvija Winterfeldt je nakon 20 uspešnih godina rada u oblasti trajne šminke i 10 godina rada u oblasti microbladinga, osnovala Si Brows Academy.


S željom da prenese svoja znanja i dugogodišnje iskustvo novim generacijama, kreirala je kurseve microbladinga odnosno japanskog iscrtavanja obrva, ali i drugih popularnih tehnika za ulepšavanje. Kursevi su organizovani u skladu sa početnim znanjem polaznika i pokrivaju različite tematske celine.


 

U okviru Akademije možete pohađati kurseve:

 

Basic kurs

 

Pokriva osnove microbladinga. Uz teorijski deo, na kursu se uči o pravilnom merenju obrva šestarom, biranju oblika obrva i boje, kao i načinu iscrtavanja obrva aplikovanjem boje u kožu. Na kursu se radi na veštačkoj koži (gumi), a zatim i na živim modelima.

 

Perfekcijski kurs

 

Namenjen je polaznicima koji već imaju iskustvo u microbladingu. Na kursu se ova tehnika usavršava, uče se nove metode kojima se postiže prirodniji i dugotrajniji izgled. Kurs obuhvata i učenje rada sa novim bojama, tehnike senčenja – puder, shading i bold tehnike.

 

Kurs trajne šminke

 

Trajna šminka se može koristiti i u korektivne svrhe, kada se „maskira“ neki nedostatak – depigmentirane usne ili ožiljci, ali i kada želimo da povećamo obim ili korigujemo oblik određenog dela. Na kursu polaznici uče koje boje se koriste i na koji način se nanose kako bi se postigli maksimalni rezultati.

 

Kurs nadogradnje trepavica


Kurs obuhvata učenje o vrstama i tehnikama nadogradnje trepavica: 1 na 1, ruski volumen, 3D – 6D. Polaznici se upoznavaju sa neophodnim materijalima za rad, kao i tehnikama za sterilizovanje i uklanjanje već nadograđenih trepavica. Svi polaznici uz teorijski deo dobijaju i praktičnu obuku na modelu.
 

 

Kursevi su namenjeni svima koji žele da pokrenu ili unaprede svoj posao u oblasti ulepšavanja i nege. Svaki polaznik na kraju kursa dobija podršku edukatora u trajanju od 6 meseci. Takođe, u okviru cene kursa obezbeđen je alat za rad, kao i svi materijali za vežbanje koji se tokom kursa koriste.

 

Za više informacija o kursevima na Si Brows Academy posetite sajt www.sibrowsacademy.rs.