2 u 1 – skidanje japanskog iscrtavanja obrva uz iscrtavanje novih, prirodnih obrva

Jedna od sve popularnijih metoda za ispravljanje nepravilnosti ili asimetrije na obrvama predstavlja japansko iscrtavanje - microblading obrva ili trajna sminka. Razlog za popularnost ove metode jeste taj da nakon tretmana dobijate obrve o kakvim ste sanjale – jednake, intenzivne boje, gušće i sasvim prirodne kojima nije potrebno doterivanje, a vaše lice će izgledati uvek kao da je potpuno sređeno i sveže.

Međutim, nisu sva iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva pozitivna! Ukoliko se niste na vreme raspitali o salonu, iskustvu i stručnosti kozmetičara, možete da doživite neprijatno iznenađenje. Negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, o kojima možete da čitate na forumima, mogu da vam promene pogled na ovaj, tako savršen tretman. Ako ste među onima koje su nezadovoljne rezultatima microblacing obrva, ipak ne mora sve biti tako crno!

 

Šta ako ste doživele negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva?

 

Niste se informisali o salonu i kozmetičaru i uradili ste microblading obrva koje ipak ne izgleda prirodno ili vaša trajna sminka nije onako kako ste želeli? Negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva totalno su vam poremetila život i planove, i mislite da nema rešenja osim da sačekate da boja sama izbledi? Na sreću, niste u pravu! Ukoliko vaša trajna sminka, odnosno microblading obrva ne izgleda dobro – postoji tretman kojim je moguće skidanje japanskog iscrtavanja.

Loša trajna sminka odnosno microblading obrva može da se skine sa vašeg lica, a uklanjanje tetovaze radi se uz pomoć lasera. Međutim, iako postoji rešenje za otklanjanje negativnog iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, uklanjanje tetovaze nije baš jeftino, a ni dobro za vaše prave obrve! Zato je od velike važnosti da pre same odluke da uradite microblading obrva izvršite istraživanje salona koji pružaju ovu vrstu usluge.

Uklanjanje tetovaze laserom često je skuplje od samog tretmana japanskog iscrtavanja obrva, a kada ova trajna sminka nestane sa vašeg lica – morate da se nađete rešenje za novonastali problem. Korekcija obrva može da se uradi na više načina, ali ne dajte da vas negativna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva pokolebaju, već pronađite salon koji je proveren i siguran!

 

Uklanjanje tetovaze i iscrtavanje novih, prirodnih obrva


Uradili ste microblading obrva i ne sviđa vam se rezultat?! Trajna sminka koju ste dobili nije onakva kakvu ste očekivali i sada jedino što želite jeste uklanjanje tetovaze sa vašeg lica, ali morate misliti i o tome šta uraditi posle… Samostalna korekcija obrva vraća vas na početan problem zbog kojeg ste se i odlučili na microblading obrva i pitate se šta sada da radite?


Ne čekajte da vam loša trajna sminka upropasti život, već dođite u salon koji vam garantuje najkvalitetniju 2 u 1 uslugu – uklanjanje tetovaze uz iscrtavanje novih, prirodnih obrva!

Salon lepote Beauty boom garantuje vam pozitivna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, o kojima svedoče brojne zadovoljne mušterije, koje nam se uvek vraćaju i preporučuju na svakom koraku! Ukoliko želite da uradite uklanjanje tetovaze uz dobijanje novih, prirodnih obrva – skidanje japanskog iscrtavanja i novi microblading obrva kod stručnog i iskusnog kozmetičara kakav je naš, predstavlja najidealnije rešenje!

 

Savršena trajna sminka uz pomoć japanskog iscrtavanja obrva


Jedan od glavnih razloga zbog kojih vam je sigurno potrebna korekcija obrva jeste taj da su vaše obrve nejednake, retke i slabe ili želite da ispravite prethodni loše urađen tretman. Međutim, trajna sminka kakva je japansko iscrtavanje ipak nije večna, pa je i u ovom slučaju korekcija obrva povremeno neophodna.

Prvih dana je najintenzivniji pigment koji se ubacuje u kožu kako bi se postigao efekat prirodnih obrva, pa vam se može učiniti da su obrve suviše guste i tamne ako preterate sa bojom i crtanjem dlačica. Zato je bolje u prvi mah iscrtati manje i svetlije dlačice, a prva korekcija obrva nakon 2-3 nedelje omogući će da ispravite nedostatke i dobijete savršene obrve.

Kada microblading obrva urade profesionalci, pravi rezultat je vidljiv već nakon nekoliko dana od tretmana i prve korekcije. Nakon toga, potrebno je povremeno osvežiti boju, te se korekcija obrva preporučuje barem jednom godišnje.

U našem salonu lepote, u cenu trajne šminke uračunata je i korekcija obrva nakon tretmana. Obično se radi samo jedna korekcija obrva, ali u zavisnosti od tipa kože - nekada je potrebno uraditi i dve korekcije. Nakon toga, garantujemo vam da će trajna sminka trajati bar godinu dana. Više o našim uslugama možete pročitati ovde.


Autor teksta: Biljana Radojčić

Povezane blog vesti