Predstavljanje - Beauty Boom u emisiji „Magazin In“

Prateći svetske trendove, Beauty Boom anti-aging i estetik studio ima širok spektar tretmana u oblasti anti-aginga, nege kose i tela.


Neke od usluga koje možete dobiti u Beauty Boom studiju su: iscrtavanje obrva japanskom metodom, pedikir, manikir, nadogradnja kose prirodnom kosom, trajna šminka.

 

 

 

Ultherapy – visoko intenzivni fokusirani ultrazvučni talasi

 

Dr Džunić brine o vašoj mladosti i lepoti najsavremenijim aparatima i tretmanima. Jedan od tih tretmana je Ultherapy, nehirurški tretman zatezanja, učvršćivanja i podmlađivanja lica, vrata i dekoltea. Rezultati koji se postižu su gotovo isti onim koji se dobijaju hirurškom intervencijom, bez narušavanja integriteta kože i bez uvođenja u anesteziju, bez perioda oporavka i bez bola tokom i nakon tretmana.


Deluje po principu koncentrovanog ultrazvuka ispod nivoa kože. Dovodi do prirodnog zatezanja kože u skladu sa vašim konturama lica, čime se održava prirodan izgled vašeg lica. Stimuliše i obnavlja kolagen čime se posledično obnavlja struktura kože i ona postaje glatka i zategnuta.


Rezultati Ultherapy tretmana daje rezultate koji mogu da se porede sa liftingom lica i tela i to bez upotrebe invazivnih hirurških postupaka i injekcija. Dodatno, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

 

CoolSculpting – smanjenje masnih naslaga putem tehnike zamrzavanja


CoolSculpting predstavlja najnoviju metodu zamrzavanja tvrdokornih masnih naslaga kojih se ne možete rešiti dijetama i fizičkom aktivnošću. Bezbedno i učinkovito deluje na masne ćelije bez povrede kože i drugih tkiva.


Za manje od jednog sata nakon tretmana počinjete da gubite masnoću i to bez hirurških postupaka, igli i posebne rehabilitacije. Problematične regije kao što su bokovi, noge, leđa, kao i predeo ispod brade veoma bezbedno, bezbolno i učinkovito se oblikuju ovom metodom.


Krajnji rezultat CoolSculpting metode je dugoročan. Postiže se vitkija linija, a koža postaje značajnije zategnutija.

 

SHR epilacija – bezbolno i trajno uklanjanje neželjenih dlačica


Epilacija predstavlja najsavremeniju metodu uklanjanja neželjenih dlačica koja se izvodi tehnologijom poslednje generacije baziranom na visoko intenzivnim svetlosnim pulsevima. Na taj način se uništava folikul dlake u korenu i sprečava njen dalji rast.


Tretman je bezbolan, efektivan i brz. Podjednako je učinkovit kako na svetloj, tako i tamnoj koži. Detektuje i svetle i tamne dlake i uklanja ih u korenu.


Tretman se može izvoditi tokom cele godine.


SHR laser primenjuje se i u tretmanima uklanjanja kapilara, fleka i akni, kao i podmlađivanja kože.

 

Pozovite nas


Za sva pitanja i konsultacije sa dr Džunićem možete nam pisati mejlom na kontakt@salonlepote.rs ili nas pozvati telefonom na 011/ 27 64 730.

Povezane blog vesti