Za lepe i negovane noge bez celulita

Bliže nam se hladniji dani. Uskoro ćemo haljinice zameniti dugom i toplijom odećom, ako već nismo. Da li su i vaše asocijacije na ovo leto more, plaža i bazeni? Sećate se sigurno i zgodnih devojaka i žena na istim mestima i kako je njihovo telo bilo zategnuto i lepo. Onda ste pogledali svoje i shvatili da imate celulit na nogama. Zbog toga niste mogli u potpunosti da uživate u letu i da nosite sve one prelepe haljinice i kupaće kostime. Mnoge se suočavaju s istim problemom. Traže kako se resiti celulita, isprobavaju razne kreme i sve moguće načine, ali on je i dalje tu. Verujte da sve one devojke koje ste sretali su srećnice, samo zato što su pronašle rešenje koje je najbolje za celulit. Beauty Boom salon vam u nastavku teksta poklanja savet kako se resiti celulita.

 

Zašto nastaje celulit?


„Narandžina kora“, kako se celulit na nogama popularno naziva, je problem 90% žena. Nastaje zbog zamora, napetosti, loših navika u ishrani, odsustva telesnih aktivnosti, predugog sedenja, zagađenog vazduha, kao i nedovoljnog uzimanja vode, tj. savremenog načina života.


Ako bismo želeli da menjamo sve gore navedeno, morali bismo da promenimo sve, posao, ishranu, pa čak i okruženje, što svakako nije opcija. Srećom, danas postoji anticelulit tretman koji je tu da nas spasi, da ne moramo da „bežimo“ iz sopstvene kože.


U širokom sprektru usluga koje nudimo, imamo i rešenje najbolje za celulit. Naš anticelulit tretman će vam pomoći u borbi sa celulitom, pa će celulit na nogama i ostalim delovima tela postati prošlost. Pomoću naših usluga zaboravite na pitanje kako se resiti celulita i uživajte u vašem novom izgledu.

 

Mezoporacija (mezoterapija bez igle)

 

Ovo je metoda koja omogućava brže i bolje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Mezoterapija bez igle predstavlja bezbolnu alternativu klasičnoj mezoterapiji jer nema mezoterapijskih iglica i ubadanja u kožu. Nakon tretmana ne ostaju nikakvi neželjeni tragovi. Preporučuje se za skidanje celulita i blago oblikovanje i skidanje masnih naslaga i drugih tretmana lica.

 

Kavitacija

 

Korišćenjem najsavremenije tehnologije znamo kako do lepšeg izgleda i kako se resiti celulita. Ovim tretmanom se čvrste masne ćelije pretvaraju u tečne i čime se omogućava njihovo izbacivanje iz organizma. Trajanje tretmana je oko 40 minuta po regiji i zahvaljući ovom programu moguće je tretirati celulit na nogama, oblikovati stomak, bedra, bokove, nadlaktice, natkolenice i gluteus. Za razliku od liposukcije, nakon tretmana kavitacije nema neravnina na koži. Ovaj tretman nije namenjen samo ženama, već i muškarcima. Problem s kojim se muškarci često suočavaju, „pivski“ stomak, se može rešiti upravo uz pomoć ovog tretmana.


Napominjemo da ovaj tretman nije namenjen generalnoj redukciji telesne težine, već redukciji lokalnih masnih naslaga.

 

Ventuze

 

Hit u svetu predstavlja Ventuze, koji je zapravo jedan od najstarijih metoda tradicionalne kineske medicine. Ova metoda se koristi još od pre 3000 god pne. Prilikom primene ventuza dolazi do lokalne staze krvi i do lokalne kongestije tkiva, stvara se razređivanje koje pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljšava cirkulaciju. Ovim efektom se obnavlja i učvršćuje koža, stimuliše limfodrenaža i omogućava izravnanje potkožnih masnih ćelija. Celulit na nogama i gluteusu moguće je ukloniti upravo ovom vakuum masažom.


Nadamo se da smo vam dali odgovore na pitanje kako se resiti celulita. Na vama je sada samo da odaberete anticelulit tretman kao rešenje najbolje za celulit i da se prepustite nama. Pokažite slobodno svoje zanosno, novooblikovano telo. Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin.

Povezane blog vesti